Info

Kaupan alan suurtapahtuma uudistui

Lähes vuosikymmenen ajan Kauppa-tapahtuma on tarjoillut alan yrityksille parhaaksi todetut käytännöt ja tekniikat, mullistavat ideat sekä vaikuttavan paketin käytännön tietoa, jotta yrityksemme menestyisivät myös globaalien markkinoiden tiukassa kilpailussa. Tänä vuonna myös suurtapahtumamme on aika uudistua! Viime vuonna vielä Kauppa 2017 -nimellä kulkenut tapahtuma on tänä vuonna Kaupan trendit!

Kaupan trendit -tilaisuudessa pidetään katse tiukasti tulevaisuudessa ja mietitään, millä keinoilla kauppa onnistuu pysymään muutoksen kärjessä.

Tilaisuudessa kerrotaan muun muassa, miten kansainvälinen tilanne vaikuttaa kaupan näkymiin ja miten kaupan maine näyttäytyy uudessa maineindeksitutkimuksessa. Tulevaisuudessa voinemme myös ostaa laivan verkkokaupasta ja jutella luontevasti kauppakassin häviämisestä robotille – näistä esimakua seminaarissamme. Ilman asiakkaita ei ole kauppaakaan, joten asiakaskokemuksia on osattava johtaa. Näistä ja muista monista mielenkiintoisista aiheista lisää syyskuun seminaarissa!

Kauppa on kaikkialla – tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu tapahtumaan nyt!

Kaupan trendit -tapahtuman järjestää Kaupan liiton omistama yritys KAUPPA-FI Oy.

Sijainti ja saapumisohjeet

Kaupan trendit -tapahtuma järjestetään Scandic Marina Congress Centerissä Helsingin Katajanokalla, osoitteessa Katajanokanlaituri 6. Pääset helpoiten paikalle raitiovaunulla 4.

Autolla saapuessasi seuraa Helsingin rautatieasemalta kylttejä kohti Katajanokkaa. Aja Kaivokatua pitkin itään ja jatka eteenpäin Kaisaniemenkatua pitkin. Käänny liikenneympyrässä Unioninkadulle ja jatka Aleksanterinkadulle saakka ja käänny vasemmalle. Käänny Mariankadulla oikealle ja heti seuraavasta vasemmalle Päävartiotornin ohi Katajanokkaa kohti. Aja Kanavakatua pitkin Marina Congress Centerille saakka. Ulkopysäköintialueilla on tilaa noin 100 autolle ja vieressä sijaitsevan hotelli Scandic Grand Marinan sisäpysäköintihallissa 40 autolle. Pysäköinti on maksullista.

Yhteystiedot, Marina Congress Center: puh. +358 9 47399339, sales.marinacongress@scandichotels.com

Yhteystiedot

Tapahtumakumppanuudet ja lisätiedot tapahtumasta

Tuula Loikkanen
puh. +358 40 922 0750
tuula.loikkanen@kauppa.fi

Heini Pennanen
puh. +358 50 354 8280
heini.pennanen@kauppa.fi

Ilmoittautuminen ja laskutusasiat

Miia Luukkainen
puh. +358 40 551 8338
miia.luukkainen@kauppa.fi

Mediayhteydenotot

Pia Pere-Vanhanen
puh. +358 40 867 1708
pia.pere-vanhanen@kauppa.fi

Anu Ojanen
puh. +358 50 409 2255
anu.ojanen@kauppa.fi

© 2017, Kaupan liitto ry

Designed and Developed by ThemeXpert.